Wandelen

De omgeving is uiterst geschikt voor wandelaars. Met het heuvelachtige karakter, de prachtige landschappen, de rustieke dorpjes en het vele groen is dit een droom voor wandelaars.
We helpen je graag met het uitstippelen van korte of lange wandelroutes. 

Mobirise

Fietsen

Doorheen het heuvelachtige karakter van de omgeving kan je prachtige fietstochten maken. Gaande van enkele kilometers tot routes van meer dan 100 km. Zowel voor eerder recreatieve fietsers als voor de meer getrainde fietsliefhebbers.

Mobirise

Golfen

Op 15 km van Casa Pasamee vind je het prachtige golfterrein ‘Font Del Llop’. Het decor van het domein is werkelijk schitterend.

Musea


In Aspe is er een leuk en kleinschalig museum.
In Elche kan je een oud, archeologisch en historisch museum bezoeken. Ook Alicante en Murcia beschikken over enkele zeer gewaardeerde musea.

Mobirise
Mobirise

Werelderfgoedstad Elche

Meer dan 200.000 palmbomen zorgen voor een uniek schouwspel in deze leuke stad.

Mobirise

Markten en rommelmarkten

In elk dorp in de omgeving is er een wekelijkse markt. We helpen je graag met meer info over tijdstip en locatie. Op zondag heb je wekelijks een grote rommelmarkt in Salinas.

Mobirise

Thermen Fortuna

Voor een dagje ontspanning kan je naar de thermen in Fortuna. De diverse buitenbaden hebben verschillende heerlijke temperaturen. De weg naar de thermen is eveneens prachtig.

Mobirise

Río Safari Elche

Ben je een dierenliefhebber? Dan hebben we het perfecte adres voor je! Op een dik halfuurtje rijden kan je je lievelingsdieren bewonderen in de Río Safari Elche.

Adres

Barro Algesar 52
03669 La Romana Spanje